/ Блогът на ClaimCompass

Готови ли сте за Искове до небето?

Обратната връзка от клиенти, използвали услугата ни, е изключително важна за екипа на ClaimCompass. Точно затова, като отговор на въпросите на десетки доволни клиенти, получили обезщетението си за закъснял или отменен полет, сме щастливи да Ви представим новата си програма "Искове до небето".

Какво прави ClaimCompass?

Мисията ни е да помагаме на самолетни пътници, преживяли отказан достъп до борда, отменен или закъснял полет, да получат обезщетение от €250 - €600 от авиокомпанията. Работим по случаи, в които авиокомпанията игнорира исковете на клиентите си, отказва ги необосновано или пропуска да информира засегнатите пътници за правата им. Вярваме, че всеки ощетен пътник заслужава да научи за правата си и да получи компенсация за изгубеното време и нерви.

Защо "Искове до небето"?

Новата ни програма е предназначена към онези от Вас, които искат да се застраховат още преди излитане - с "Искове до небето" ClaimCompass ще поеме всички Ваши искове за 6 или 12 месеца напред във времето. Всички членове на програмата ще получават 100% от своето обезщетение, без задържана комисиона, административни или други такси.

Как да се включа в програмата?

Прочетете повече за "Искове до небето" тук и побързайте да се включите - ако сте сред първите 100 записали се, получавате 3 допълнителни месеца към периода на членството си безплатно!